• neberou@neberou.cz
  • +(420) 604 847 974
A jak to dopadlo?
  • 22.05.2017 08:01
  • 2149 zobrazení

A jak to dopadlo?

Už jednou jsme si říkali, že sem nepojedeme, jelikož je tu vše takové "mírně" podivné. Nicméně jsme chtěli zůstat v závodním tempu, tak jsme tomu ještě dali šanci. Hned po příjezdu je pro nás překvapením, že se boduje jen 5 největších ryb (špatně jsme četli pravidla). Na tuto vodu dost málo a jeden z důvodů proč sem nejet.

Tak jak je zde zvykem, již samotný los byl celkem podivný. Druhá věc, která nás zaskočila, že chytá i pořadatel. On jaksi náš nesouhlas nebyl brán v potaz.

Vše vyvrcholilo v neděli nad ránem, kdy jsme byli bezdůvodně (nejen slovně napadeni) sousedním týmem po pravici. "Kluci šikovní" si stáhli a zamotali vlastní pruty a jali se to vyřídit (zcela bezdůvodně) s námi. Ještě štěstí, že máme víc rozumu než oni, jelikož nechceme domýšlet všech důsledků.

Korunu všemu nasadil chytající majitel, který nám na základě toho, chtěl škrtnout všechny ryby. Tímto pro nás závod skončil a čekali jsme jen na dobu, kdy můžeme odjet.

Byly to první závody, kde jsme se nezúčastnili vyhlášení a jeli jsme hned k domovu. Podle odhadu jsme skončili někde kolem pátého místa s tím, že jsme dost možná měli nejvíce ulovených ryb. On totiž 5 velkých "nachytal" i ten, co nenachytal...

Pokud někdo uvažujete sem jet na závody, tak doporučuji tuto myšlenku zatratit dříve, než vám vůbec přijde na mysl. My už o tom rozhodně uvažovat nebudeme.

P.S. I ta váha ukazovala jaksi méně než měla... Chtěli bychom vidět, co by pak dělali sousedi po pravici, kdyby věděli, jak je brali na hůl. Prostě vše pod heslem, jak udělat z jasné desítku skromnou osmičku. :-)



sdílet: