• neberou@neberou.cz
  • +(420) 604 847 974
Byla to drina...
  • 21.04.2019 18:02
  • 1028 zobrazení

Byla to drina...

Co na to rict? Zavod byl zajimavy od zacatku az do konce. Po losu jsme byli mirne rozladeni, jelikoz volna voda na Bodovke neni nic moc... Prvnich 24 hodin jsme nemeli vubec zadny kontakt a tak jsme zacali vymyslet mozne i nemozne.

Na minutu presne, 24 hodin od startu zavodu, mame prvni kontakt a hned z toho byl krasny lysec s vahou 18.65 kg. Hmmmm, parada... Do rana jeste chytame dve mensi, ale bodovane ryby a tak se pohybujeme nekde kolem 9. mista.

Cele sobotu jsme bez kontaktu a premyslime co s tim. Posledni noc delame malou zmenu a dostavuje se vysledek. Behem osmi hodin mame skoro dvacet zaberu, kdy tresnickou na dortu je krasny 22 kg tezky supinac. Pripisujeme dve desitky a hned je to veselejsi. Uderem seste ranni vsak zabery ustavaji.

Sest minut pred koncem mame krasny pomaly zaber, ale zrejme vetsi kapr nam to reze primo na sokovce. Proste pech.

Presunujeme se na vyhlaseni, kde zjistujeme, ze mame nej rybu zavodu a celkove jsme treti (bodovalo se pet nej ryb). Troufam si tvrdit, ze zmenou taktiky jsme odrovnali spoustu tymu na ostrove a taky zamichali poradim na prvnim a druhem miste. Paradoxne jsme rybu vytlacili na volnou vodu a pomohli tak tymu proti nam k celkovemu vitezstvi. Nevadi, i tak to bereme vsema deseti!!! ;-)

P.S. Paradoxem je, ze spousta tymu "pohrdala" kaprem od 11 do 13 kilo, jelikoz uz to pro ne nebyly body... Nam by vlastne jedna takove ryba zajistila celkove vitezstvi i vitezstvi na 3 ryby. Bud jsme chytali ryby do deseti kilo nebo poradne pasaky.

P.P.S. V tomto zavode jsme si vytvorili zavodni osobak na nej rybu, dve, tri i pet ryb. Takze SUPER!!!



sdílet: